Tack för att ni ville dela dagen med oss

Lästid: 1 minut

Dammet har lagt sig och Hovet ser återigen ut som en hockeyrink redo att ta sommarlov. Men i lördags hade den förvandlats till ett hem för blivande Börshajen och kunskapstörstande människor. 

När klockan slog elva och första upplagan av Börshajen Academy slog upp portarna hade kön ringlat sig lång av förväntan och vilken dag det blev, inte på grund av att det var årets finaste dag, utan för att ni som var där dök upp med full energi och gjorde dagen oförglömlig.
– Jag vill verkligen tacka alla som kom, att få se så många engagerade människor gjorde att allt hårt arbete vi lagt ner för att det skulle bli årets bästa dag var värt det, säger Andra Farhad.

Vi hade samlat Sveriges vassaste hjärnor för att fylla dagen med inspiration och kunskap och det var nog ingen som lämnade Hovet tomhänt. Så småningom kommer dagen att läggas upp på vår YouTube-kanal för er som inte kunde närvara men också för er som var där som vill lyssna på er favorit igen.

Och vet ni vad det bästa är? Under hösten 2019 kommer vi anordna Börshajen Academy i Globen! Och efter det kommer vi dessutom besöka Göteborg och Malm. Vi kommer inte sluta förrän hela Sverige har verktyg till att skapa sig en ekonomiskt trygg framtid.