Se ”Kavastu” från Börshajen Academy

Lästid: 1 minut

Nu kan du se Kavastu berätta om sin väg till frihet på UR Play.

Ett mycket uppskattat inslag på Börshajen Academy var Arne ”Kavastu” Talvings föreläsning om hur man balanserar en portfölj och hans berättelse om hur han har sparat sig rik. För dig som inte var på plats eller för dig som gärna vill se det igen (repetition är kunskapens moder) så finns det nu tillgängligt på UR Play om du klickar på bilden nedan.

UR Samtiden – Börshaj på en dag: Den ädla konsten att balansera en portfölj

Hur ska du tänka kring tiden och att spara pengar. Och hur lär du dig att spara, och hur ska du veta hur du ska investera? Investeraren och föreläsaren Arne Talving ger sina tips. Inspelat den 5 maj 2018 på Hovet i Stockholm.

Dela gärna med dig av dina tankar om vad du tyckte om Kavastus framträdande.