Några av talarna som kommer till Börshajen Academy Globen!

Lästid: 3 minuter

Här kan du läsa om de talare som vi har släppt so far till Börshajen Academy som kommer till Globen 5 mars 2020!

BÖRSHAJEN ACADEMY 5 MARS | TALARE

Cristina Stenbeck

Andra Farhad:
”För lite mer än ett år sedan fick jag förmånen att träffa en fantastisk kvinna. Jag hade följt hennes resa under lång tid i svensk media och sett upp till henne som den förebild hon var och är för mig och många andra. Jag fångades snabbt av hennes otroliga ödmjukhet, karisma, värme och sinne för humor. Dessutom var hon otroligt skarp och en äkta doer.

Med det sagt vill jag hälsa en av mina främsta förebilder, Cristina Stenbeck, varmt välkommen till Börshajen Academy i Globen den 5e mars.”

Missa inte Cristina Stenbeck på Globens stora scen i ett intimt samtal med Andra Farhad och Nina Siemiatkowski.

 

Petter Stordalen
Investerare & fastighetsutvecklare

Entreprenören Petter Stordalen har många titlar, men är kanske mest känd för sina framgångar med Nordic Choice Hotels där han driver över 200 hotell i sex länder i Norden och Baltikum. Med Stordalen Foundation arbetar han för en hållbar framtid genom att investera i gröna projekt och organisationer.

 

Nina Siemiatkowski
VD & grundare, Milkywire

I samtal med Cristina Stenbeck och Andra Farhad på stora scen.

 

Belgin Fortaci
Head of entrepreneurs and Start Up på SEB

Belgin har varit ansvarig för SEB:s samarbeten i elva år med olika organisationer i ekosystemet för entreprenörskap i Sverige. Hon har sedan 1999 haft en rad olika roller på SEB och har bland annat varit ansvarig för mångfaldsfrågor inom kontorsrörelsen, något hon fortfarande brinner starkt för.

Till Börshajen Academys final kommer hon för att fortsätta det framgångsrika konceptet: Att moderera en panel med riktigt spännande deltagare, bl.a. Petter Stordalen.

 


Anna Ryott
Ordförande, Summa Equity

Hon är utnämnd som en av Sveriges mäktigaste samhällsförändrare. Tidigare vice VD på Norrsken Foundation och nu ordförande för riskkapitalbolaget Summa Equity där hon fokuserar på hållbara investeringar som löser globala problem.

Hon brinner för samhällsförändring och i bagaget har hon roller som biträdande generalsekreterare för Unicef och generalsekreterare för SOS Barnbyar.

 

Berit Behring
Executive Vice President & Head of Wealth Management, Danske Invest
Berit Behring har över 25 års erfarenhet av att investera och är idag högsta chef för området på Danske Invest globalt.
Till Börshajen Academy i Globen kommer hon för att dela med sig av sina erfarenheter och ger dig tips på hur du sparar både hållbart och smart. Missa inte när hon guidar oss till att bygga ett eget frihetskapital.
Aktuellt om eventet kan du läsa på eventsidan. Klicka HÄR!