Världen står fortfarande på ända när sparekonomen Johanna Kull gästar Börshajen podcast. Tusentals har blivit varslade, vi har den snabbaste ökningen av arbetslösa på flera årtionden. Men är allt nattsvart? Kanske inte! 

ANNONS

Sverige och världens småsparare har drabbats hårt den senaste tiden. Även om börsen idag är upp nästan tre procent i skrivandets stund ekar oron runt om i världen. Men enligt Johanna Kull är det ett ypperligt tillfälle att sätta igång ditt sparande just nu.
– Någon gång ska pengarna som tagits ut från aktiemarknaden tillbaka in där och sedelpressarna är i full gång, säger hon i Börshajen podcast.

Är du ung och på köpsidan just nu kommer du troligtvis få vara med på en bra börsresa om du har en tidshorisont som sträcker sig långt över tid, menar Johanna.

Om du då har 100 000 kr, och du tänkt att det kanske är dags att sätta igång det där sparandet på börsen som du funderat över. Se då till att inte skicka in alla pengar på en gång. Det är ett ypperligt tillfälle att påbörja ditt månadssparande. Så: sätt igång!

Vill du höra mer från Johanna och förstå vilka möjligheter du har? Lyssna eller titta på podden!

ANNONS
ANNONS