Andra Farhad har tagit en plats på Resumés lista över näringslivets 150 superkommunikatörer under kategorin företag och näringsliv.

ANNONS

Greta Thunberg är näringslivets allra mäktigaste superkommunikatör. Inget som förvånar oss på Börshajen som följer Gretas arbete mot en bättre miljö genom att ställa till och med de största och viktigaste personerna mot väggen. Men Greta är inte ensam på listan, även vår fantastiska vd, Andra Farhad placerar sig på en 22-plats under kategorin företag och näringsliv.

– Det känns otroligt roligt att ännu ett år få vara med på Resumés lista över näringslivets 150 mäktigaste superkommunikatörer. Att Greta vinner är en självklarhet, jag är stolt över att få vara på samma lista som en av de viktigaste vi har i Sverige, säger Andra Farhad om Utmärkelsen.

Motiveringen till Andras plats på listan var följande: ”Andra Farhad, grundare av Börshajen som fyller Hovet och folkbildar inom finans.”

Med på listan för andra året i rad

Framför Andra hittar vi namn som Isabella Löwengrip, Saeid Esmaeilzadeh och Siduri Poli. Denna gången placerar sig Andra på plats nummer 22 men året innan hamnade hon på en andraplats.

För kommentar kontakta presschef Andreas R Sjöström.

ANNONS
ANNONS

Detta är inte första gången som Andra tar sin in på stora listor. I vintras var hon exempelvis var med på listan årets svensk.