Börshajens vd Andra Farhad har blivit nominerad till Global Woman Awards, ett internationellt pris som delas ut till tio kvinnor runtom på jorden som på olika sätt har hjälpt till att bidra till en bättre värld. Andra Farhad är nominerad i kategorin Entrepreneur jämsides andra svenska entreprenörer såsom Jessica Löfström och Elaine Eksvärd.

ANNONS

Global Woman Awards vill lyfta inspirerande kvinnor som på ett eller annat sätt leder arbetet inom tio olika kategorier. Tävlingen är först nationell och vinnaren i den svenska deltävlingen går vidare som finalist och tävlar i den internationella finalen. Andra Farhad är nominerad i Global Woman Awards Entrepreneur – Sweden tillsammans med Elsa Bernadotte, Louise Sköld, Mouna Esmaeilzadeh, Elaine Eksvärd och Jessica Löfström.

– Jag tror verkligen på att det bakom varje framgångsrik kvinna står en hel drös av andra framgångsrika kvinnor som hejar på och precis så känns det att vara nominerad till detta pris. Oavsett om jag eller någon av de andra kvinnorna vinner känner jag en enorm stolthet över allt vi har lyckats med de senaste årtiondena när det kommer till att bygga framgångsrika företag inom så många olika branscher. För min egen del innebär den här nomineringen att jag får mer energi till mitt fortsatta korståg att demokratisera kapitalmarknaden genom att få fler kvinnor och unga att börja investera, säger Andra Farhad.

Vinnarna tillkännages under en galamiddag i London med 300 delegater från olika delar av världen bestående av affärsledare, kändisar och regeringstjänstemän.

ANNONS
ANNONS

Vinnarna av den svenska deltävlingen avgörs av svenska folket. Lägg din röst på Andra Farhad här!