Bolån med Stammispris hos ICA Banken är det senaste erbjudandet till kunderna. Det handlar om att få rabatt på bolåneräntan. Bland annat räknas rabatten utifrån hur mycket mat du handlar hos ICA.

ANNONS

Bostad och mat är de största utgifterna för många familjer. I december 2021 kommer ICA Banken med det första steget i sin nya satsning. Det är ränterabatt till kunder som redan har ett bolån, rapporterar Dagens PS.

Lätt att ansöka – lätt att betala ut

”Med det här bolåneerbjudandet kan ICA Banken verkligen göra skillnad för kundernas vardagsekonomi”, säger Marie Halling, vd ICA Banken.

”Samtidigt är det dags för ICA Banken att ta en stark position på bolånemarknaden. Under nästa år har vi även en helt digital lösning på plats med marknadens enklaste ansöknings- och utbetalningsprocess”, fortsätter Marie Halling.

Bolån hos ICA ska ge mer över i plånboken

Våren 2022 får alla ICA-kunder som vill ha ett nytt bolån erbjudandet. Det handlar om en rabatt på bolåneräntan, och räknas ut efter dels hur mycket du handlar varje månad och dels vilken belåningsgrad du har på din bostad. Den här bolånelösningen har utarbetats i samverkan med hypoteksbolaget som ICA Banken grundade tillsammans med Ikano Bank, Söderberg & Partners, Ålandsbanken och Borgo 2019.

”Lanseringen av ICA Bankens bolån med Stammispris visar verkligen värdet för kunden av ICAs olika verksamheter”, säger Per Strömberg, vd ICA Gruppen.

”Redan idag ger vårt lojalitetsprogram Stammis mer över i plånboken för de ICA-kunder som exempelvis har sin försäkring eller gör sina apoteksinköp hos oss”, fortsätter han.

ANNONS
ANNONS

”Mat och boende är två av de största kostnaderna för svenska hushåll och med det här nya bolåneerbjudandet kan vi verkligen göra skillnad”.

Hur mycket dyrare är det egentligen att bo i storstadsområden? Det kan du läsa om här!