Solen lyser över Sverige och man mår genast lite bättre även om börsen blandar och ger den här veckan. Vi är inne i en utdelningsperiod där många som äger aktier i svenska bolag har fått eller får större delen av sina utdelningar . Därför kommer vi i veckans nyhetsbrev att läsa lite mer om just vad dessa utdelningar innebär och hur man som aktieägare får ta del av dem. För många blir utdelningarna ett vanligt sätt att tjäna pengar på aktier, detta genom att bygga en stabil utdelningsportfölj så att de kan få regelbundna utdelningar som sen kan återinvesteras. Vi tittar också in hos FIM Fonder och Enter Fonder, där den förstnämnda fokuserar på artificiell intelligens och den andra på hur man som nybörjare ska komma igång med sitt sparande.

ANNONS

Eric Olaison fortsätter också sin börsskola med den andra delen om optioner och dyker djupare i de olika grundpositioner som finns när man handlar med optioner. En påse med gott och blandat helt enkelt där det finns något för alla!

Vårt stora event på Hovet börjar också närma sig och det finns ett fåtal biljetter till bokning om man har tur, så har du inte bokat än? Prova att göra det nu och ha en fin helg.

ANNONS
ANNONS
/Shoka Åhrman