börshajen academy

Event

Lästid: 4 minuter

Vad har eldshow, Eva Röse och street dance med finans att göra? Ingenting! Men det gjorde förra årets Börshajen Academy mycket roligare. Nu är vi tillbaka. Och i år tar vi med dig på turné! Möt oss i Malmö, Göteborg eller var med i den stora finalen i Globen. 

Bli först med att veta när biljetterna släpps genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev – prenumeranter får förtur till gratisbiljetterna! 

Ta med ditt girl gang, din familj, din kollega, din brother from another mother, hela klassen eller organisationen och spendera en kväll tillsammans med några av världens mest inspirerande profiler inom investerande. 

Stockholm

GLOBEN

borshajen-academy-vit

5

MAR

Större. Bättre. Samma fuck off-attityd som förut. Pratar vi om dig? Eller om eventet vi planerar den 5 mars 2020? Kanske båda. För att få plats med våra egon har vi för säkerhets skull hyrt Globen. Och vi planerar att fylla den med allt från Sveriges bästa underhållare till de främsta experterna inom privatekonomi. 

Signa upp er på Börshajens nyhetsbrev för att bli först med att veta när biljetterna släpps

Göteborg

GOTHIA TOWERS

borshajen-academy-vit

16

NOV

Det skrivs inga sånger om de som aldrig försökte. Sångerna som kommer att skrivas om dig? Vi kan bara föreställa oss. I alla fall om du är en av de som kommer till Gothia Towers den 16 november. Vi utlovar kunskap, inspiration och en helt ny håll käften-attityd som kommer att ge dig precis det där självförtroendet och insikten som behövs för att bli en self made (wo)man.

Signa upp er på Börshajens nyhetsbrev för att bli först med att veta när biljetterna släpps

Malmö

STUDIO MALMÖ

borshajen-academy-vit

2

NOV

Du har gjort saker du lovat dig själv att du aldrig skulle göra, saker du aldrig kommer att glömma. Och nu? Nu är du bara ett knapptryck ifrån att förvåna dig själv igen.  Att du av alla skulle föranmäla dig till ett finansevent för att lära dig mer om sparande. Vem kunde tro det för bara ett litet tag sedan? Bra där, du. Bra. Vi ses den 2 november.

Signa upp er på Börshajens nyhetsbrev för att bli först med att veta när biljetterna släpps

Succén på Hovet

All information som tillhandahålls via Börshajens kanaler är avsedd endast som allmän information och utgör inte investeringsrådgivning, annan rådgivning, rekommendationer eller investeringsanalys. Det finns en risk att informationen inte är uttömmande eller uppdaterad. Det finns också en risk att informationen är felaktig och innehåller tekniska brister. Användandet av webbplatsen och Börshajens övriga plattformar och kanaler sker således helt på egen risk. Börshajen ansvarar inte i något fall för skada eller ekonomisk förlust, varken direkt eller indirekt, som uppkommer som en följd av informationen på webbplatsen, användandet av den eller bristande tillgång till webbplatsen från tid till annan.