Börshajen bygger framtidens investerare

Börshajen vill få fler människor att engagera sig i sin privatekonomi för att på sikt skapa sig själva en tryggare framtid. Därför erbjuder vi kostnadsfria utbildningar inom ämnet sparande och investeringar för att hjälpa fler underrepresenterade målgrupper ta sig in på kapitalmarknaden.

Ett medlemskap i Börshajen är gratis eftersom vi vill att så många som möjligt ska få förutsättningar att skapa sig en ekonomisk trygghet genom att spara och investera långsiktigt, hållbart och på ett ansvarsfullt sätt.

Vi finansierar vårt arbete genom att erbjuda företag synlighet i våra kanaler för att kommunicera med köpstarka konsumenter, potentiella aktieägare och framtida medarbetare.

Vår grundare

Det här är början på en ny era.

Historien om Andra Farhad är på sätt och vis en askungesaga. Uppvuxen i förorten Fittja där vardagen omgavs av arbetslöshet och kriminalitet vägrade hon att bli en siffra i statistiken. Istället googlade hon orden ”hur blir jag rik” och kom i kontakt med begreppet börsen för första gången. Några år senare har hon gjort en kometkarriär på finanshimlen och nu vill hon engagera fler.

Våra erbjudanden