Kunskap och inspiration för alla

Börshajen startades 2016 av den då 23-åriga Andra Farhad för att få fler att skaffa sig ett fuck off-kapital. Börshajen vill krossa fördomar och göra kapitalmarknaden tillgänglig för alla.

Oavsett om du är man eller kvinna, ung eller gammal, har invandrarbakgrund eller är helsvensk vill vi ge dig makten att bygga din egen förmögenhet.

Det gör vi genom att dela med oss av vår kunskap inom sparande och investeringar på våra olika plattformar såsom vår podd, webb, våra sociala medier och genom att bjuda in dig till våra stora event.

Allt innehåll är gratis tack vare snälla sponsorer som brinner för samma frågor som Börshajen – att demokratisera kunskapen kring sparandet och ge fler människor större ekonomisk trygghet.

Kontakt

info@borshajen.nu

Börshajenpodden

I Börshajens podcast kommer Andra Farhad varje vecka att träffa en gäst och ställa alla frågor du alltid undrat om privatekonomi. Investeringar, sparande, boendeekonomi, pension och mycket, mycket mer! Lyssna nu.

Nyhetsbrev

Signa upp dig för nyhetsbrevet. Då får du alltid det senaste från Börshajen – direkt i inkorgen! Klicka här.

Sociala medier

Snacka med Börshajen – följ oss på Instagram och Facebook.

Samarbeten – vi gör större nytta tillsammans

Genom att samarbeta med oss får företag en möjlighet att synas i våra kanaler eller att skapa helt nya sätt att nå en unik målgrupp. Kommunicera med investerare, köpstarka konsumenter, potentiella aktieägare eller framtida medarbetare.

Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss på Börshajen?
Hör av dig till info@borshajen.nu så pratar vi samarbete!