Var med och skapa värde med Börshajen

Börshajen är Sveriges snabbast växande kostnadsfria utbildningsplattform för sparande och investeringar. Vi finansierar vårt arbete genom att erbjuda företag synlighet i våra kanaler för att kommunicera med investerare, köpstarka konsumenter, potentiella aktieägare och framtida medarbetare.

Är du intresserad av våra produkter och tjänster och vill veta mer?
Hör av dig till oss på info@borshajen.nu så hjälper vi dig.


Vad vi erbjuder

Europas största finansevent

Lördag den 5e maj 2018 tar Börshajen in på Hovet i Globen och arrangerar Europas största investerarevent, Börshajen Academy, helt kostnadsfritt för 12 000 besökare. Vill du höra mer om Börshajen Academy eller synas under eventet? Hör av dig till oss på info@borshajen.nu så berättar vi mer.

annonsering

Skräddarsydd annonsering

Annonsering genom oss innebär att du får tid över till annat. Vi är flexibla i vårt arbete och erbjuder en helhetslösning med fotograf, skribent och produktion. Från ax till limpa helt enkelt.

Besök

Boka Andra Farhad

Genom vår grundare och vd Andra Farhad erbjuder vi workshops, inspirationsföreläsningar och paneldebatter där hon kommer ut till er och engagerar sig på plats.

Samarbeten

Vi gillar nya idéer

Vi älskar att skapa nya koncept med spännande bolag. Har du en idé som du skulle vilja testa? Tveka inte att höra av dig till oss, kanske kan du bli vår nya samarbetspartner.


Annonsering via våra tre arbetsområden

Print

320 000 läsare

Börshajen kommer ut varannan månad med en inbladad printbilaga i Dagens Industri och når 320 000 kapitalstarka läsare i hela landet.

Digitalt

Stor räckvidd

Med en räckvidd på över 70 000 följare och medlemmar erbjuder vi kommunikation och synlighet via vår webb, nyhetsbrev och sociala medier.

Events

Fullsatta events

Våra eftertraktade events blir ofta fullsatta på under 30 minuter. Var med och träffa vår målgrupp och bli en del av vårt arbete i kunskapsspridning.