info@borshajen.nu

Börshajen Sverige AB
Sveavägen 17,10 tr
111 57 Stockholm

Vi gör större nytta tillsammans

Genom att samarbeta med oss får företag en möjlighet att synas i våra kanaler eller att skapa helt nya sätt att nå en unik målgrupp. Kommunicera med investerare, köpstarka konsumenter, potentiella aktieägare eller framtida medarbetare.

Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss på Börshajen?
Hör av dig till info@borshajen.nu så pratar vi samarbete!

 

Att vara partner med Börshajen

Som partner till Börshajen får du chansen att möta framtidens sparare och investerare i ett tidigt skede av deras ”karriärer”. Det ger en unik möjlighet att bygga både kort- och långsiktiga relationer med era framtida kunder, klienter och medarbetare.

Hur kan vi sammarbeta?

Skräddarsydd annonsering

Annonsering genom oss innebär att du får tid över till annat. Vi är flexibla i vårt arbete och erbjuder en helhetslösning med fotograf, skribent och produktion.

Samarbeten – vi gillar nya idéer

Vi älskar att skapa nya koncept med spännande bolag. Har du en idé som du skulle vilja testa? Tveka inte att höra av dig till oss, kanske blir du vår nya samarbetspartner.

Event

Våra eftertraktade events blir ofta fullsatta på under 30 minuter. Var med och träffa vår målgrupp och bli en del av kunskapsspridningen!

Digitalt

Med en räckvidd på över 127 000 följare och medlemmar erbjuder vi kommunikation och synlighet via webb, nyhetsbrev och sociala medier.

Besök – boka Andra Farhad

Genom vår grundare och vd Andra Farhad erbjuder vi workshops, inspirationsföreläsningar och paneldebatter där hon kommer ut till er och engagerar sig på plats.

Börshajen podcast

Prata direkt till målgruppen i Börshajen podcast. Vi syr ihop det som passar er situation allra bäst.