I veckans nyhetsbrev och två veckor framöver kommer ni bland annat att få läsa om pensionssparandet i vår pensionsskola som är uppdelad i tre delar. Vi startade årets första nyhetsbrev med att läsa om hur vi enklare kan hålla våra nyårslöften genom årets samtliga månader, oavsett om det gällde träning, konsumtion eller sparande. Därför är det passande att avsluta februari med ett nytt löfte, vilket borde vara att bli mer insatt i pensionen och hur den är uppbyggd.

ANNONS

Under februari och mars kommer det orange kuvertet att skickas ut, därför kommer pensionsskolans första del att handla om den allmänna pensionen. I del två kommer ni få läsa mer om avtalspensionen och vad Maja Englund som är pensionsekonom på SPP har för tips angående pensionssparandet. I den tredje och sista delen kommer ni kunna läsa mer om det privata pensionssparandet och varför den delen är extra viktig för ditt framtida liv som pensionär.

Varför vänta? Börja redan idag med att göra en pensionsprognos på minpension.se och skaffa bättre kontroll över din framtid!

Shoka Åhrman

ANNONS
ANNONS