Börshajen podcast gästas av den alltid lika sprudlande Therese Lundstedt som avslöjar sina bästa investeringstips och samtidigt visar prov på oanade förmågor. 

ANNONS

Börshajen podcast gästas varje vecka av en ny profil från finansbranschen. Denna veckan är det Therese Lundstedt som sitter bakom mikrofonen för att ge sin bästa tips och råd. En person som gör allt det svåra mycket enklare. Avsnittet leds av den ständige programledaren och din högra hand i investerardjungeln: Andra Farhad.

Lär dig investera

Therese Lundstedt är aktieproffset som egentligen inte skulle jobba med finans. Men efter avklarade studier försökte hon få jobb inom PR, men lyckades aldrig hitta något och hamnade därför av en slump i finansbranschen. Hennes analytiska förmåga har inte bara gjort henne till ett riktigt ess i finansbranschen utan även lett till höga positioner inom branschen som de flesta bara kan drömma om. Idag är hon vd på Aktieinvest och föreläsare.

I veckans avsnitt med Therese Lundstedt får du lära dig allt från hur du ska tänka vid en investering till hur du går till väga för att bli ett riktigt proffs på aktier. Det här avsnittet får du bara inte missa.

 

Du måste förstå bolagen du vill investera i

ANNONS
ANNONS

– Therese Lundstedt, finans-vd

Börshajen podcast kommer med nya avsnitt varje fredag och gästas alltid av de mest intressanta personerna inom finansbranschen.