I det första avsnittet för året gästas Börshajen podcast av Philip Haglund. Mannen som under vardagarna skiftar spel i IK Sirius med att vara startup-vd på företaget Gimi.

ANNONS

Börshajen gästas varje vecka av en ny intressant gäst från finansbranschen. Denna veckan är det fotbollsspelaren och startup-vd:n Philip Haglund som sätter sig ner framför micken. Tillsammans med honom hittar vi den ständige moderatorn Andra Farhad.

Det är få personer som kan varva ett heltidsjobb som fotbollsspelare och samtidigt vara en driven startup-vd. Men en som kan det är Philip Haglund, som till vardags både spelar fotboll i den Allsvenska föreningen IK Sirius och är vd.

I Börshajen podcast berättar han om sin önskan att få Sveriges unga att lära sig ta hand om sin egen ekonomi. En önskan som är minst sagt aktuell med tanke på att endast en av tio unga kan hantera pengar på det sätt som krävs i samhället. Philips tillvägagångssätt för att få barn och ungdomar att lära sig mer om privatekonomi landade i företaget Gimi. Genom en applikation får unga lära sig ta hand om sina pengar på ett mer korrekt sätt.

Har du själv barn eller kanske ett syskon som du tycker borde ta bättre ekonomiska beslut? Eller så kanske du bara intresserad av att veta hur Philip byggde sin framgång? Oavsett så får du inte missa det här avsnittet!

Avsnittet hittar du antingen i spelaren nedan, här eller i din favortipodcast-app!

 

Fotbollsspelare har 22 timmar att göra annat på

– Philip Haglund, startup-vd

ANNONS
ANNONS

 

Har du varit nervös när börsen sjunkit? Börshajen har svaret på varför det är så! Läs mer här!