Börshajen podcast gästas av ingen mindre än Günther Mårder. Mannen som har tagit finansbranschen med storm.

ANNONS

Börshajen podcast gästas två gånger i månaden av intressanta profiler från finansbranschen. I det senaste avsnittet är det Företagarnas vd, Günther Mårder, som gästar. Tillsammans med honom sitter den ständige moderatorn, Börshajens vd, Andra Farhad vid mikrofonen.

Günther har genom sina uttalande i media gjort sig känd för sina sylvassa argument och visat prov på en otrolig analytisk förmåga. I avsnittet får du bland annat lära dig om hur han tänker när han investerar sina pengar, vad hans bästa spartips är och hur du enkelt gör en person intresserad nog för att börja investera, det enda som krävs är så kallad ”drömrealisering”.

Günther Mårder är själv en av sparare av rang. Visste du exempelvis att han kommit underfund med att konsumtion inte gör honom lycklig och att detta har inneburit att han inte känner någon press från reklam från företag som vill att han börjar konsumera? Han har även myntat uttrycket #sparadkrona.  Det här avsnittet vill du inte missa.

 

I min portfölj har jag över 200 bolag

– Günther Mårder, vd Företagarna

Avsnittet med Günther hittar du antingen i spelaren nedan, här eller där du brukar lyssna på dina favoritpoddar!

ANNONS
ANNONS

 

Börshajen podcast gästades förra veckan av sparproffset Joel Bladh. Du har väl inte missat att lyssna på avsnittet med mannen som sparade ihop till en miljon på två år?