Börshajen podcast gästas av ingen mindre än författaren och proffsspararen, Joel Bladh. I avsnittet får du lära dig allt om hur du kan minska tiden du lägger på ditt arbete och samtidigt öka tiden du spenderar med din familj och dina drömmar.

ANNONS

Börshajen podcast gästas två gånger i månaden av finansbranschen mest intressanta namn. I det förra avsnittet fick vi möjligheten att lära oss allt om hur fondförvaltare tänker när de väljer bolag till sina portföljer. I dagens avsnitt fortsätter vi att titta på sparande. Men denna gången hur du sparar pengar genom att dra ner på dina kostnader i vardagen och hur du kan öka dina inkomster.

Joel Bladh fick ett ekonomiskt uppvaknande när han var föräldraledig. Det fick honom att skriva boken, Bygg en förmögenhet – fixa familjens ekonomi. I Börshajen podcast berättar Joel hur han gick från onödig konsumtion till att dra ner på sina kostnader. Idag har han till och med börjat hyra ut både bil och bostad för att nå sina drömmar.

Avsnittet är en ögonöppnare oavsett om du redan idag sparar in på onödiga utgifter. För dig som konsumerar och kanske inte kan tänka dig att göra avkall på allt, kan tipsen från Joel öppna upp för en rikare vardag. I avsnittet får du både en genomgång hur Joel gick tillväga samt ta del av hela hans livsfilosofi. En livsfilosofi som fick Joel att spara ihop till sin första miljon på två och ett halvt år.

 

Man behöver inte vara ekonom för att ta hand om sina egna pengar

– Joel Bladh, författare

Avsnittet hittar du antingen i spelaren nedan, här eller där du brukar lyssna på poddar!

ANNONS
ANNONS

Joel Bladh har tidigare skrivit flera krönikor för Börshajen. Läs hans populäraste krönika ”Passa på att leva nu, du kan ju lika väl vara död imorgon” här.

Joel Bladh driver även bloggen bygg en förmögenhet.