Vi bygger framtidens investerare

Vi lever i en tid då samhället är i ständig förändring, inte minst när det kommer till de finansiella aspekterna. Populationen och medellivslängden ökar och när framtida generationer går i pension kommer vi sannolikt inte ha samma skyddsnät som vi har idag. Därför blir vikten av sparande och investeringar redan i tidig ålder allt viktigare.

Börshajen tycker att kunskap ska vara gratis ska och att kunna investera ska inte vara en klassfråga – alla som vill ska ha möjlighet att lära sig det. Därför vill vi välkomna dig till Börshajens utbildningar. Här hittar du våra fyra lättlästa e-böcker inom tre populära investeringsområden. Komplettera läsningen med ett tillhörande quiz och ta chansen att bjuda in och tävla mot vänner, familjemedlemmar, kollegor, skolkamrater och se vem som utvecklas mest inom olika investeringsområden.

Behöver du komma i kontakt med oss? Maila oss på info@borshajen.nu

VÅRA E-BÖCKER

AKTIESKOLA I

Vår mest grundläggande aktieutbildning för dig som är nybörjare och vill få en bra överblick över aktiemarknaden. En lättläst e-bok som lyfter börsens historia, grundläggande begrepp, aktiemarknaden, olika investeringsformer och förklarar hur du ska göra för att komma igång. För den som vill göra en djupdykning inom området finns Aktieskolan II som uppföljare.
Ladda ner Aktieskolan 1 här


QUIZ


KOMMANDE AKTIVITETER

« oktober 2017 » loading...
M T O T F L S
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Boka oss

Boka Andra "Börshajen" Farhad till ditt evenemang

Nu har du möjlighet att boka Andra ”Börshajen” Farhad som talare till ditt evenemang, kickoff eller skola. Hör den omskrivna historian om Börshajen som blev en askungesaga eller boka en utbildning inom ämnet sparande och investeringar. Vi skräddarsyr upplägget så att ni ska få ut så mycket som möjligt av besöket.